Beheer je klanten en de boekingen makkelijk met Booking Boss. En maak bij online boekingen gebruik van de online betaalmogelijkhedmet iDeal en creditcard.

Online agenda

Met de online agenda van Booking Boss kun je eenvoudig al je lessen, je beschikbaarheid plannen, waar je klanten zich dan voor kunnen aanmelden.

Online reserveren

Met Booking Boss is het mogelijk dat uw  klanten zelf reserveringen via uw website of Facebook kunnen maken middels een formulier. Dat kan de hoeveelheid telefoonverkeer enorm doen dalen.

E-mail herinneringen

Booking Boss kan geautomatiseerd afspraak herinneringen sturen naar je leden. Hierdoor zal de het aantal no-shows enorm dalen.

Klantenbeheer

Met Booking Boss klantenbeheer krijg je een goed inzicht en overzicht van je leden bestand. Of het nu gaat om de contactgegevens, afspraken overzicht of de eerdere genoten workouts.

Planning medewerkers

Met Booking Boss kun je eenvoudig als je meerdere collega’s of medewerkers hebt, deze ook inplannen in een rooster.

Uitgebreide statistieken

Met Booking Boss heb je eenvoudig via een dashboard een goed overzicht van je klanten, boekingen, betalingen en omzet.

Online betalingen

Met Booking Boss kun je online betalingen met Paypal, creditcards en iDeal accepteren, en natuurlijk ook kiezen voor contante betalingen bij aanweziheid.

Meerdere werkplekken en lokaties beheren

Met Booking Boss kun je je verschillende  lokaties invoeren en koppelen aan de trainingen/workouts en lessen.

Meerdere gebruikers toestaan

Het is standaard mogelijk om meerdere gebruikers Booking Boss te laten gebruiken voorzien van verschillende rechten zoals manager of receptiemedewerker.