Automatiseer je activiteiten van je yoga, spinning of zumba klas.

Van (online) boekingen van lessen, planning van de medewerkers, klantenbeheer, online betaling en nog veel meer.

Online agenda

Met de online agenda van Booking Boss kun je eenvoudig al je lessen, je trainers  en begeleiders inplannen, waar je leden zich dan voor kunnen aanmelden.

Online reserveren

Met Booking Boss is het mogelijk dat uw leden en nieuwe klanten zelf reserveringen  via uw website of Facebook kunnen maken middels een formulier. Dat kan de hoeveelheid telefoonverkeer enorm doen dalen.

E-mail herinneringen

Booking Boss kan geautomatiseerd afspraak herinneringen sturen naar je leden. Hierdoor zal de het aantal no-shows enorm dalen.

Klantenbeheer

Met Booking Boss klantenbeheer krijg je een goed inzicht en overzicht van je leden bestand. Of het nu gaat om de contactgegevens, afspraken overzicht of de eerdere genoten lessen.

Planning medewerkers

Met Booking Boss kun je eenvoudig al je medewerkers m.b.t. hun beschikbaarheid inplannen in een rooster.

Uitgebreide statistieken

Met Booking Boss heb je eenvoudig via een dashboard een goed overzicht van je leden, boekingen, betalingen en omzet.

Online betalingen

Met Booking Boss kun je online betalingen met Paypal, creditcards en iDeal accepteren, en natuurlijk ook kiezen voor contante betalingen aan de balie.

Meerdere werkplekken en lokaties beheren

Met Booking Boss kun je verschillende ruimtes, zalen of lokaties invoeren en koppelen aan de trainingen/workouts en lessen.

Meerdere gebruikers toestaan

Het is standaard mogelijk om meerdere gebruikers Booking Boss te laten gebruiken voorzien van verschillende rechten zoals manager of receptiemedewerker.